دیجیتال مارکتینگ

توضیح پاره ای از نکات مربوط به بازاریابی آنلاین

دیجیتال مارکتینگ

توضیح پاره ای از نکات مربوط به بازاریابی آنلاین

آنچه طراحان سایت باید درمورد سئو بدانند

یک وبسایت موفق و عالی شامل ترکیبی قدرتمند از محتوای باکیفیت، طراحی مناسب وب، تلاش ها برای داشتن سئوی مناسب و بازاریابی است. طراحی سایت با سئوی بالا در شکل گیری یک کسب و کار، نقش مهمی بازی می کنند.

این موضوع در نقشی که طراحان وب در ساخت وبسایت و افزایش شهرت آن در اینترنت بازی می کنند، اهمیت زیادی داشته است. طراحان وب برای اینکه در سئو موفق تر باشند باید درک عمیق تری از جنبه های تجاری وبسایت ها داشته باشند. جدای از خلق طراحی های جذاب، این طراحان وب باید دائما از تکنیک های سئو که می تواند تغییرات مثبتی در روش طراحی وبشان ایجاد کند، آگاه باشند.

در این پست قصد داریم در مورد اصول اساسی سئو برای طراحی وب (چه در طراحی وب‌سایت های جدید و یا بهینه سازی وبسایت قدیمی) توضیحاتی را به شما ارائه کنیم.
ساختار وب‌سایت
ساختار وبسایت شما در واقع نحوه چرخش مخاطبان در آن را تعیین می کند. جاری سازی اطلاعات در یک وبسایت همیشه راهی خاص دارد. هر بازدید کننده ای برای رسیدن به مقصد خود از این راه مخصوص استفاده می کند، مقصد یک بازدیدکننده می تواند به دست آوردن اطلاعات باشد. طراحان وب باید این نکته را به یاد داشته باشند که اگر بازدیدکنندگان سایت هنگام گردش در وبسایت یا رسیدن به منظور خود با دشواری روبرو شوند، مطمئنا ترافیک سایتشان از آن متاثر خواهد شد. امروزه رعایت این اصل را به خوبی می توان در فیلیمو مشاهده نمود که با طراحی مناسب از سردرگمی کاربران جلوگیری می کند.

به عبارت ساده تر، ساختار سایت همان نحوه مسیریابی بازدیدکنندگان جدید و قبلی سایت بوده. طراحی وب باید طوری انجام شود که تمام بازدیدکنندگان به راحتی مسیر خود در آن را پیدا کنند و به آسانی در آن بگردند.

قانونی وجود دارد مبنی بر اینکه صفحات داخلی نباید بیشتر از ۴ کلیک با صفحه اصلی سایت فاصله داشته باشند. این موضوع به موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان اجازه می دهد تا با کمترین کلیک به محتوای مورد نظر دست پیدا کنند و به این ترتیب سئوی سایتتان ارتقا می یابد. بهتر است از پیچیده نبودن مسیریابی برای کاربر و گیج نشدن موتورهای جستجو اطمینان حاصل کنید.
ضرورت طراحی وب به شکل واکنش گرا
سهم ترافیک موبایل در کل ترافیک جهانی آنلاین در سال ۲۰۱۷ به 52% در جهان و البته بیش از 70% در ایران می رسد. این بدان معناست که هر طراح وبی باید بداند که یک وبسایت موبایل فرندلی (ریسپانسیو) به وی کمک می کند تا ترافیک بیشتری بدست آورد. اگر در طراحی سایت رسپانسیو دچار مشکل شدید تیم وب داران می تواند کمک شایانی به شما عزیزان کند. به علاوه وبسایت های واکنش گرا بیشتر مورد علاقه موتورهای جستجو بوده و تنها در صورتی که طراح وب از رویکرد درست استفاده کند می تواند یک وبسایت ریسپانسیو خلق کند.

بنابراین جزو ۵۷ درصد وب‌سایت هایی که مخاطبان به خاطر طراحی ضعیفش بر روی موبایل از آنها فراری هستند، نباشید.

بهینه‌سازی تصاویر مهم است
طراحان وب سایت نقش بسیار مهمی در تصمیم گیری های مربوط به جذابیت زیباشناسی وبسایتی که مشغول طراحی آن هستند، دارند. طراح علاوه بر نشانه شناسی، استفاده از رنگ ها، الگوها، شکل های هندسی، تقارن و غیره وظیفه انتخاب تصاویر را نیز بر عهده دارد.

بنابراین بهینه سازی تصاویر انتخاب شده امری ضروری است به خصوص برای سایت های خبری همچون جام نیوز زیرا تصاویر با حجم بالا سرعت وبسایت شما را کاهش می دهد و مانعی بر سر راه تجربه مثبت کاربر قرار می دهد. طراحان وب بسته به نوع وبسایت سازی که استفاده می کنند می‌توانند سایز فایلشان را با پلاگین یا اسکریپت کوچکتر کنند. طبق توصیه بلاگر های شناخته شده و حرفه ای این کار دستورالعمل اصلی در بلاگینگ بوده است.

طراحی وبسایت با سرعت بهینه
معمولا طراحان و ارتقادهندگان وب دائما باید تلفن مشتریان و شرکت هایی را که از آنها می خواهند مشکلات باگ را حل کنند یا اصلاحاتی در سایت انجام دهند، جواب دهند. آنها در چنین مواردی اغلب بهینه سازی طراحی وب برای افزایش سرعت بارگذاری وب را فراموش می کنند. آیا می دانستید وبسایتی که بارگذاری آن بیشتر از ۲-۳ ثانیه طول بکشد در مقایسه با سایر وبسایت ها نرخ خروج کاربر بالاتری دارد!

توجه به سرعت وبسایت از ابتدای طراحی درست مثل چیدن آجرهای وبسایت است. باید توجه داشت که داشتن سرعت مناسب در درصد سئو سایت شما نیز بسیار تاثیر گذار است . اگر مدیر پروژه یا مشتری بی تجربه باشد، طراحی وب باید اهمیت سرمایه گذاری بر یک سرویس هاستینگ قابل اعتماد را به آنها گوشزد کند، زیرا هاستینگ تاثیر مهمی بر سرعت بارگذاری وبسایت و مشکلات مربوط به سرور دارد.

استفاده از ابزارهای مهم
از طراحان وب انتظار نمی رود که در محافظت از سئوی سایت عملکرد عالی داشته باشند، اما باید حداقل درمورد تاثیرات سئو بر بهبود عملکرد مثبت وبسایت اطلاعاتی داشته باشند.

ابزارهای کمی در دسترس طراحان وب بوده، مثلا ابزار GTmetrix را در نظر بگیرید. این ابزار در آنالیز سرعت وب و سرعت بخشیدن به آنها کمک می کند همچنین درمورد اینکه سایت موردنظر تا چه اندازه بارگذاری خوبی داشته اطلاعاتی داده و توصیه های کاربردی درمورد نحوه بهینه سازی آن به طراح وب ارائه می دهد.

ابزارهای دیگری همچون Respective Web Design Testing نیز به آنها کمک می کند تا با چند گام پاسخگویی سایتشان به دستگاه های متعدد با صفحه نمایش هایی در اندازه های مختلف را تست کنند.

ابزار شناخته شده Screaming Frog SEO Spider نیز با داشتن کراولر وبسایت به طراحان وب این امکان وب را می‌دهد تا URL های وبسایت را کراولینگ کرده و عناصر کلیدی سایت را برای آنالیز سئوی سایت در اختیارشان قرار می دهد.
نتیجه گیری
طراحی وب سایت و سئوی آن دو بخش مجزا از یک واحد هستند. اگر به سایت های مطرح همچون شاپرک نگاهی داشته باشیم این سایت ها برای موفق شدن در هر دو زمینه به صورت حرفه ای فعالیت کرده اند. بنابراین هدف هریک از طراحان وب باید تقویت دانش طراحی وب با عناصر کلیدی سئو باشد، عناصری که باید قبل، بعد و حین طراحی سایت حتما به آنها توجه کرد. آنها باید بدانند که جرقه ایتدایی سئو خودشان هستند. امیدواریم قوانین اساسی سئو در طراحی وب به طراحان تازه کار و با تجربه کمک شایانی کند.

روش های افزایش رتبه (رنک) سایت در گوگل !

افزایش رنکینگ سایت و بصورت مداوم افزایش رنک صفحات سایت و افزایش رتبه سایت در گوگل یک شیوه متداول اما مشکل برای سبقت سریع و توسعه فروش صد در صد برای بنگاه های اقتصادی کوچک ، متوسط و بزرگ محسوب میشود .
در این مقاله به روش افزایش رنک و رتبه سایت شما در گوگل میپردازیم . روشهای موثر در افزایش رتبه سایت شما ممکن کمی زمانبر یا مشکل باشد ولی نتیجه ای مطلوب دارد چراکه با افزایش رنک سایت شما در گوگل عملا گوگل وب سایت شما را به عنوان یک سایت با محتوای جذاب به کاربران پیشنهاد میکند و افزایش بازدید وب سایت شما 100 درصد شما را به سرعت به اهداف تان در راه اندازی وب سایت نزدیک تر میکند. افزایش بازدیدکنندگان سایت شما به سبک سازین موجب سبقت سریع و توسعه کسب و کار شما خواهد شد .

عوامل موثر در افزایش رتبه صفحات در گوگل »افزایش رتبه صفحات (page rank google) در گوگل در مجموع در افزایش رتبه سایت در موتور جستجوگر گوگل تاثیرگذار میباشد
۱- مطالب آن در رابطه با موضوع مورد جستجو۲- موتورهای جست و جو اهمیت صفحات وب را بر اساس میزان لینک به آن طبقه بندی می کنند .۳- چنانچه لینک بیشتری در سایر پایگاه ها ثبت کنید رتبه بالاتری کسب خواهید کرد بیشتر سایت ها همچون مدیسه با داشتن لینک های فراوان توانسته اند به موفقیت دست یابند.۴- تبادل لینک بین سایت های هم خانواده یعنی سایت هایی که موضوع مشابهی دارند ، موجب افزایش رتبه در موتورهای جست و جو خواهد شد .۵- شرکت در بحث های رایج در تالارهای بحث و تبادل نظر ، گفتمان و یا گفت و گو و درج لینک در محل امضا یا در متن بحث به افزایش رتبه شما موتورهای جست و جو کمک موثری خواهد نمود.

عوامل موثر در افزایش رتبه سایت در گوگل

۱ – رعایت استاندارد در طراحی سایت

رعایت استاندارد در طراحی سایت و یا رعایت اصول بهینه سازی سایت (سئو) یکی از مهمترین نکات و ابزار در گارانتی نمودن افزایش رتبه صفحات و در نتیجه افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجوگر میباشد .

۲ – دقت در نوشتن برچسب های متا ( متاتگ ) »

چنانچه طراحی سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوا یا همان نرم افزار طراحی وب سایت استاندارد انجام شده باشد هر بخش که دارای محتوای متن و تصویری است بطور معمول دارای برچسب های موضوعی ، عنوان و متاتگ ها میباشد که دقیقا بایستی با جداسازی از طریق ، یا ; یا حتی (واژه) حداکثر تا 20 یا 30 کلمه وارد شود و صد البته که وارد نمودن عنوان و متاتگ ها دارای اصول خاصی میباشد .

به هیچ عنوان متاتگ ها یا عنوان صفحات را در صفحاتی که برای کاربران قابل دید میباشد وارد نکنید. وارد نمودن متاتگ ها یا حتی عناوین و همچنین بزرگ نوشتن کلمات کلیدی و لینکدار نمودن به صفحات بدون ربط ،تنها موجب ایجاد مزاحمت برای بازدیدکننده سایت خواهد شد . سایت ایسنا با رعایت کردن در انتخاب و همچنین نوشتن تگ ها توانست به جایگاه بالای جستجو ها دست یابد. لازم به توضیح است رعایت اصول طراحی گرافیکی صفحات و هماهنگی و یکپارچه بودن فونت و سایر متن و محتوای صفحات برای بازدیدکنندگان اهمیت دارد و شرکت های طراحی سایت ، کارشناسان سئو و سایت هاییکه مقالات فناوری اطلاعات و ارتباطات در بخش مقالات طراحی وب منتشر میکنند به کاربران اینترنتی توصیه میکنند به هیچ عنوان از سایت هاییکه قوانین و شرایط بهینه سازی وب (سئو) را رعایت نکرده اند به هیچ عنوان اعتماد نکنند.

۳- بهینه سازی سایت (سئو) برای موتورهای جستجوگر

بهینه سازی سایت یا همان (سئو) ،ویرایش ها و اصلاحاتی است که پس از طراحی سایت و وارد نمودن محتوا توسط یک متخصص افزایش رتبه انجام میشود. استاندارد های سئو کاملا مشخص بوده و روش بهینه سازی سایت استاندارد هایی است که از طرف موتور جستجوگر بطور مثال گوگل اعلام میگردد. انجام دادن کار های سئو به درستی نیاز به دانش بالا و نیز تجربه کافی دارد که اگر در این زمینه نوپا هستید با مطالعه تعرفه سئو سایت می توانید از تعرفه سئو سایت خود آگاه شوید. قوانین و مقررات بهینه سازی ممکن است از طرف موتور جستجوگر تغییر کند.

۴- تاثیر نام صفحات و عنوان صفحات در افزایش رتبه سایت »

موتورهای جستجوگر حساسیت زیادی به نام صفحات و مطالب و عنوان و توضیحات صفحات دارند . در نام گذاری و وارد نمودن عنوان و توضیحات صفحات دقت بیشتری داشته باشید .

۵- کلمات کلیدی نقش کمی در افزایش رتبه سایت ایفا میکنند »

بر خلاف آنچه تا کنون نسبت به تاثیر کلمات کلیدی برای جستجوی صفحه و سایت در موتورهای جستجوگر شنیده اید ، باید بدانید واژه های کلیدی صفحات نه تنها تاثیر بسیار کمتری نسبت به سایر عوامل برای افزایش رتبه و رنک سایت دارند ، بلکه وارد نمودن کلمات کلیدی بدون ارتباط به محتوای صفحات میتواند بهانه ای برای کاهش رتبه و یا حذف صفحه یا سایت از فهرست نتایج جستجو به موتورهای جستجوگر بدهد.

6- لینک به مقالات ، صفحات و محتوای سایت »

بهتر است در سایت خود به مقالات و مطالب خود چند بار لینک بدهید ، سایت جام نیوز نمونه ای کامل از اجرای این اصل است برای مثال می توانید عناوین مقالات سایت خود را درج کنید و خلاصه مقاله را در صفحه ای دیگر و متن کامل آن را در یک صفحه مجزا قرار دهید و یا اینکه در همان صفحه ای که متن کامل مقاله را قرار می دهید به عنوان مقاله لینک همان صفحه را بدهید .

7- برسی کل محتوای یک صفحه توسط موتورهای جستجوگر »

موتورهای جست و جو صفحات شما را از بالا به پائین جست و جو می کنند برای همین است که عنوان صفحات ، توضیحات و کلمات کلیدی اهیمت دارند . چنانچه بتوانید با حذف جدول ها و تصاویر مطالب خود را در قسمت های بالاتری از صفحه قرار دهید شانس شما در موتورهای جست و جو بالا خواهد رفت و در ضمن در حین نمایش نتایج جست و جو بخشی از مطالب شما برای بازدید کننده نمایان خواهد شد و او می تواند بفهمد که آیا مقاله شما با موضوع مورد نظر او مرتبط است یا خیر .

8- افزایش رتبه مقاله در موتورهای جستجوگر »

چنانچه مقاله ای می نویسید و مایلید که مقاله شما در نتایج جستجو قرار گیرد بهتر است آن را در یک صفحه مجزا قرار دهید . این موضوع در طراحی وب سایت خبری بسیار مهم است چرا که خبر شما باید در لینک یک قرار بگیرد تا بازخورد مناسب داشته باشد در قسمت نام صفحه عنوان مقاله را بنویسید (page title) ، افزایش رتبه (رنک) اخبار و مقالات وابسته به رعایت استقلال عنوان و محتوای در تولید مقاله یا اخبار میباشد .

9- ثبت دامین های مرتبط با واژه های کلیدی و دامین های خاص و جدید »
ثبت دامین فارسی مانند : com.فیس-بوک.www و یا دامین فارسی com.لوگو.www و حتی دامین های تایپ انگلیسی مانند ثبت دامنه ir. و ثبت دامنه co. میتواند به افزایش رنکینگ و رتبه سایت در موتورهای جستجوگر کمک کند. یک دامین مناسب همچون تهران اولین قدم برای بررسی یک سایت و افزایش رنکینگ و رتبه سایت کنترل معنا و تایپ دامنه وب سایت شما میباشد . وقتی چند دامنه مرتبط با محصول یا خدمت خود انتخاب و به ثبت برسانید مسلما این در افزایش رتبه و رنک سایت کمک میکند.